UPP TILL KAMP EMOT KVALEN

kan inte låna annas lantmännen-keps.
genomgång i historia.
har inte namnsdag längre.
svälter ihjäl.
gick upp halv sex imorse.
fick göra fyrtio situps på teaterlektionen.
skämde ut mig på bussen imorses.
får inte vara i mv's bunker.
men jag har ändå humöret uppe, för antn och jag hade ganske kul på teatern (tror jag... kände mig som sailor moon när jag skulle titta honom i ögonen och se lycklig ut. kände liksom hur ögonen bara Q___Q med glädjetårar och sånt) och idag efter skolan ska jag kanske prata med min frejooo. fett.

NU SKREK MIN HISTORIALÄRARE "WOOH VI SKA SUPA :D:D:D", det var sött!
kanske bäst att jag återgår till lektionen, så jag förstår vad det har för relevans...

ps: de som undrar varför jag har så politiska budskap på vissa inlägg: de skrivs under historielektioner. säger inte det allt så säger inget allt.

OH, I DON'T LISTEN TO WHAT PEOPLE SAY

har haft den bästa namnsdagen i hela mitt liv, heheh. känns asbra!
imorgon vankas helg vilket innebär att fredagskvällen kommer spenderas i en välkänd kyrka (JA, jag går frivilligt till kyrkan, käft. jag trivs där) med marie och förhoppningsvis även lördagsshopping i skövde.

och egentligen vill jag överge varenda tanke på det där förbannade provet nu, men bara för att det är MIN NAMNSDAG ska jag tjata lite till. JAG TROR JAG KLARADE DET *infoga en glad dansande gubbe* och ni anar inte hur skönt det känns! nu är det liksom överstökat. sån extrem score!

fick för övrigt choklad, cash och en bok i namnsdagspresent. mina föräldrar och farföräldrar känner mig oerhört bra! fast det som värmde allra mest var ju att folk faktiskt sa grattis. som sagt, mitt namn är värt att hyllas!


^ det jag ska göra de närmaste timmarna.

godnatt!

IT WILL RAIN

hej. detta är en bild på mig:

bruden i glasögon heter anna, och hon sitter bakom mig och har ganska tråkigt, för vi har mattelektion (ingen diss mot vår mattelärare som faktiskt är riktigt bra, men hade vi esteter velat ha matte hade vi valt natur) - MEN som ni kanske ser är jag ganska glad.
"VARFÖR?" tänker ni kanske. "har hon glömt bort att hon har ett jättestort, svårt prov på källkritik OCH allt som hände mellan folkvandringarna och upplysningen sedan?"
nej, det har hon inte. däremot har hon NAMNSDAG! och för de av er som inte förstår - namnsdagar är bäst. bättre än födelsedagar och julaftnar. ingen äcklig mat, inga svulstiga presenter. bara en tjuga och en massa grattis. precis så jag vill ha det<3<3<33<3

nä, nu ska jag hålla på med heltal (som är busenkelt. mellanstadienivå. har de ingen KLASS på matte 1b?)

MY LITTLE BROTHER'S IN HIS BEDROOM SMOKING WEED

idag har jag åkt buss för kung och fosterland. äger att åka buss om man får två säten för sig själv och inte känner nån på bussen, jag läste en prisessas dagbok och hade mys.
såg typ ut såhär:

fast utan pärlor och i mörkare ljus osv (sökte på "the princess diaries" på we<3it)

imorgon har jag ett jättesvårt prov. tur för mig att jag har aslätt för att läsa och bra ordförståelse. lider antagligen av hyperlexi, hehe.

nä, nu ska jag plugga vidare och dricka te. vi hörs snarast, håller på med en lång presentation om mig själv just nu faktiskt! natti!

I ONCE THOUGHT I REALLY KNEW MY LIMITS

idag åkte jag hem tidigare från skolan för att jag mådde illa. det tog mig två timmar och tjugo minuter att ta mig från katedralskolan till min ytterdörr... måste säga att det var tur att jag inte var sjuk utan bara mådde allmänt uselt, för TVÅ TIMMAR OCH TJUGO MINUTER är ett långt tag!
när jag väl kom hem, vid fem över två, så stupade jag i säng. låg där max två minuter innan jag somnade. något säger mig att pendlandet börjat tära på mig. vaknade upp fyra timmar senare, lite smått förvirrad och chockad men samtidigt väldigt... lugn. som att jag nått nirvana!
och nä, då menar jag inte


utan mer


summan av kardemumman: sömn löser alla problem. den som nekar mig sömn förtjänar att brinna i helvetets eldar på den yttersta dagen. typ.
har aldrig tidigare funnit nåt bra i sömn, men NU ALLTSÅ HERREGUD. hur kunde jag leva med att bara sova fyra timmar per natt i flera år?

jag hade kunnat filosofera över sömn i timmar, men nu ska jag ner för att LÄGGA MIG. hehehe.

god natt alla glada, ledsna, arga och pigga!


WE'LL BE FOREVER AGAINST THIS

förlåt för bristande update igår!
inget spännande händer i mitt liv numera... frånsett att jag ser på hemska filmer på historian. just nu ser vi ett klipp om ådalen '31, kan knappt låta bli att gråta. hatar förtryck, död och ledsna gamla tanter. och militärer. har aldrig varit hon som gillar militärer, som den hippie jag är.
all folkhemspolitik och de gulliga revolutionära gamlingarna får mig att vilja bli jättepolitisk. bom pang sådär liksom. ryktet säger att jag, som ung vänster-medlem sedan en lång tid, borde orka engagera mig snart...

... fast då bör jag sluta dricka coca-cola...

äsch, nu ska jag återgå till filmen. sveriges välfärdssystem är faktiskt väldigt intressant.


^- för att vänster är fett.

LOOKING ROUGH AND LIVING STRANGE


så här ser jag ut, nyvaken och med märken efter kudden i pannan!
OCH NEJ, jag har inte gråtit trots att mina ögon ser rätt svullna ut, jag har antagligen fått någon ögoninfektion eller något eftersom jag glömde att ta bort mascaran igår. väldigt, väldigt typiskt mig!
idag ska jag ut i naturen och jogga två och en halv kilometer med min far. kommer att dö. men äsch, jag vill inte begränsas av min kropp när jag ska spela teater eller sjunga och därför får jag uppoffra en hel del av min vanliga levnadsstil - det kommer kännas så värt det när vi ska börja med röstövningar på teatern.
eftersom min bror rusade in i rummet för femtonde gången för att rapportera att frukosten är klar, så antar jag att jag måste kila nu.
vi synes när vi råkas!

THE SKY EXPLODES, ONLY YOU KNOW


mitt bästa musiktips just nu (nä, bry er inte om det konstiga introt).
jag tror på fullaste allvar att det här är den bästa skildringen av min syn på döden, någonsin.

lite kul vad man kan hitta om man googlar på trollformler!
nu ska jag lägga mig på soffan med harry potter and the deathly hollows i handen (ja, boken, inte filmerna).
ta hand om er så hörs vi snarast!

CITIES CHANGE BEFORE THEY DIE

hade en asmysig kväll med några av de människor som jag gillar mest. rände på stan, drack gott, åt gott, levde gott - i vanlig ordning, alla helger kommer vara ungefär likadana så länge jag bor i hjo skulle jag tro! idag är jag dock lite mindre fräsch... sov 11 timmar inatt (längsta jag sovit någonsin enligt min mamma) och mår jätteilla. men det var det faktiskt värt eftersom jag blev gladare av det, hehehe.
nu lyssnar jag på bright eyes och försöker komma på nåt jag kan göra idag, den som har förslag kan faktiskt smsa! borde verkligen vakna tidigare så jag hade haft tid att dra till skövde exempelvis. men ahja, för sent för att vara klok nu och jag behövde verkligen sömnen.
kommer jag inte på något bättre blir det väl att se hp eller nåt sånt, som vanligt.


NEXT TIME I MAKE OUT IT WON'T BE WITH YOU

nä, nu äre dags att rycka upp sig och bli glad igen. ska träffa jonniz och förhoppningsvis även julia för lite gos och prat, alldeles för länge sen sist så känns bra!

och ja, hela ES11, jag älskar er. hela bunten. tack alla som tröstade mig idag, och tack alla som finns där, och tack för att ni är ni. lite tjafs får inte sabba klassandan, are you with me?

TÅRAR KAN JAG VARA UTAN

tja.
lipade sönder i skolan nyss. inte så fett, alls.
idag ska jag försöka träffa nån av mina bitches, prata om allt möjligt och försöka må bättre. kommer förhoppningsvis lyckas. ska kanske träffa seglarn osv också, hoppas typ.

puss, har ingen energi. vi hörs kanske sen.

ps: alla våra lärare pratar om big brother. y, oh y?

LA COCAINA NO ES BUENA PARA SU SALUD



känner mig som en crystal castles-låt. dark_soul_dontlikethedrugsthedrugslikemeXx typ

ärligt, är det bara jag som hamnar i trans av untrust us?

LOOKING FORWARD TO THE WEEKEND

image

so everyone... händer nåt i tidaholmstrakten i helgen? förutom att freja, katarina och jag ska äga stället az0... :$

TACK FARMOR OCH MORMOR FÖR ERA BULLAR

har spenderat aftonen med två riktiga charmtroll. vi har lyssnat på fet musik, ätit feta chokladbollar och varit feta.
det var win.

vi sjöng även på bra låtar såsom:



u gotta admit that u love it

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

ONE TWO THREE FOUR, TELL ME THAT YOU LOVE ME MORE

vi hade tydligen en extrem engelskaläxa....... jag har inte gjort engelskaläxan... detta kommer gå bra...



så här ser jag ut när jag läser i engelskaboken!

YOU'RE NOT SANE IF YOU DON'T WANT TO GET BETTER



ibland hugger det till, någonstans långt inne i hjärtat. att jag faktiskt inte är kär alls, i någon över huvud taget. att det närmaste jag kommer kärlek nuförtiden är några kyssar utan direkta baktankar med en snubbe man sprang in i för ett par veckor sedan och jaha vad trevligt han var snygg så varför inte lite grovhångel på en parkeringsplats, det skadar väl ingen fattig? att jag liksom inte känner den där fucking PASSIONEN för någon längre, att människor är människor och att ingen känns lite finare än någon annan.
men det är i sådana stunder som jag försöker skratta åt den där fåniga amerikanska kärleksfilmen, läser säkert femtio sidor i fjärde twilightboken för att få sucka över hopplöst orealistisk romantik och usa:s fobi för tonåringars sexualitet, och lyssnar på not in love tills singellivet känns helt okej igen.
för även om kärlek är mysigt och roligt och bra, så finns det dålig kärlek också. hur mycket människor än försöker att förneka det, hur många gånger jag får höra att all kärlek är rätt kärlek, så kommer det aldrig att stämma i mina ögon.
destruktiv kärlek är nämligen inte alls bra.
jag har, trots min ringa ålder, alltid varit en sån där tjej som faller för bad guys. mörka, ledsna ögon, gängliga kroppar och sömnproblem = hej, vill du bli tillsammans med mig? det har inte alltid varit så bra. länge har jag varit övertygad om att jag bara haft mig själv att skylla för att allt alltid gått åt helvete, men för ett par dagar sedan kom jag till insikt (tack vare ett ex tillochmed). det är inte mitt jobb att se till att alla har det bra jämt, och vissa människor kan man inte förändra med kärlek. vissa människor VILL utför, njuter av att balansera på eggen, får en kick av tanken på att ramla ner. sådana människor kan man inte lägga ett liv på att locka in i trygghet (såvida man inte har ansvar, dvs är en förälder, skolpersonal eller soc), istället får man faktiskt se till att ta tillvara på sig själv.
skulle vilja skrika "LÄGG INTE TID PÅ DESTRUKTIVA IDIOTER" till varenda liten människa som sliter för att rädda någon annan från missbruk eller dylikt, men det kan jag inte. så nu skriver jag det här istället:
lägg inte tid på destruktiva idioter.
jag är helt övertygad om att du kan få bättre än så.



i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

COME ON SKINNY LOVE, WHAT HAPPENED HERE?

idag har jag studiedag.
ska skriva en svenskauppsats om mina intelligenstyper, tänkte dra till guldkroksskolan men vaknade halv tio och då känns det lite ovärt att fixa mig snabbt.
har för övrigt kvar sminket från igår i halva ansiktet. inte att leka med!

nu blir det duschen som gäller för mig, hahahha. hoppas blodet och resten av allt snart går bort...

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

HELA VÄRLDENS HUNGER SAMLAD I MIG

heheh, som väl alla vid det här laget vet så går jag estet teater i skara (världens bästa program, klass och skola)och under många år har estettvåorna anordnat spökvandringar kring halloween. vi ettor är med som statister, dels för att det behövs och dels för att lära oss hur allt funkar inför nästkommande år, så ni lär få höra mycket mer om detta när det närmar sig!
idag ville iallafall tjejerna som är sminkansvariga testa lite på levande sminkdockor, så de sa att vi fick komma och bli sminkade om vi ville. jag ville, och eftersom jag kände att detta tvunget skulle dokumenteras så vägrade jag sminka av mig innan jag åkte hem... haha, reaktionerna vid och på bussen var alls inte att leka med. folk tittade förbi en, hajade till och råstirrade. förhoppningsvis förstod de flesta att jag inte var skräckfilmsaktris, men jag måste erkänna att jag också blivit chockad och en aning misstänksam om jag sett någon som mig på stan.
iallafall anser jag att jenny, som sminkade mig, gjorde ett bra jobb, och alla andras reaktioner är antagligen creds nog! 
här har ni resultatet så ni kan avgöra själva (jag ska föreställa besatt och detta är bara ett test, vi kommer inte vara så bleka och ha mycket trovärdigare sår sedan osv, dessutom använde vi inget vitt i pannan ens):


en ond ande tvingade den besatta flickan att hänga utanför tröskeln till mikaelahs rum.


men så småningom tyckte den onda anden att den besatta flickan borde coola ner och fjortisposa lite. och det vore ju rätt riskabelt att säga nej, liksom.

så, vad säger ni? hade ni blivit livrädda om jag stått utanför ert fönster?

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

I SAW YOUR PICTURE HANGING ON THE BACK OF MY DOOR



klicka på bilden för mysig måndagsmusik!

EN STILLA BÖN OM LUGN IGEN

ge mig...

tröjor.



nitar.




smycken.



fint hår.



goda saker.


nån att se på film med.


nä, det finns inga problem inuti som inte kan lösas med förändring utanpå. :)

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

OUR LOVE WOULD NEVER DIE, WELL HA HA HA


but I talk in the mirror, to the stranger that appears
our conversations are circles, always one sided
nothing is clear
except we keep coming back, to this meaning that I lack
he says the choices were given - now you must live them
or just not live
but do you want that?

':)'

YOU LOOKED AMAZING ON CD UK

och tänka sig, igårkväll hände faktiskt ingenting. alla mina kompisar var liksom sjuka, upptagna, tråkiga eller inte nåbara… tänkte dra till gingeroskar (som typ var den enda som inte passade in på minst en av punkterna) och se på film, men klockan hann bli lite för mycket innan vi bestämt oss och ah. får bli någon annan helg helt enkelt, ser redan fram emot det! har bestämt att oskar ska få välja film nästa gång, kan bli spännande…

sedan såg jag i alla fall lite på barnyard (bondgården), om någon missat den är det en animerad barnfilm som handlar om några djur som bor på en gård. det är verkligen en asgullig och väldigt rolig film, dock stör jag mig som fan på att ÄVEN KILLKOSSORNA HAR JUVER??!?!??!?! (nej, jag kan inte kalla killkossor för tjurar om de har juver, det funkar bara inte). förvisso är nog inte filmen till för att vara sådär överdrivet realistisk, men ändå!



dessutom pratade jag i telefon med jonna i ett par timmar, hon är en väldigt trevlig tjej! tyvärr sabbades större delen av samtalet av att jag var riktigt, riktigt upprörd. ledsen, arg och sårad – för två personer i min bekantskapskrets var visst inte alls som jag trodde. och nej, det var inte två randoms, det var två personer jag verkligen räknade med att alltid ha nära. ska inte gå in på det här, men kan säga så mycket som att jag faktiskt inte ljugit för dig en enda gång. tror du mig inte så tycker jag faktiskt synd om dig – källkritik är a och o. vill inte prata mer om det, för då låter jag gnällig och jobbig och det leder ingen vart. (men om någon av er läser detta har ni ju mitt nummer, så hör av er om ni vill reda ut det.

i skrivande stund är klockan halv två på natten (jag vet att detta kommer publiceras vid lunch, för jag har inte trådlöst internet) och jag funderar på att se på tintin eller något. jag har alldeles för få bra filmer hemma, de som är riktigt bra är för sorgliga för att visas halv två på natten till söndag… så just nu kör jag barnfilm för hela slanten, haha!

förhoppningsvis vill någon vänlig själ spendera sin söndag med mig, först till kvarn vinner så GO! förutsatt att du står ut med barnfilmsdruggies, det vill säga.

i’m not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


I WANNA BE IN THE SKY BUT I'M STUCK UNDER GROUND

någon som ser vad jag gjort? JA, precis, blekt topparna! 
älskar färgen (ja, den är mer orange irl), så funderar på att bleka hela håret. should i?



nu ska jag försöka hitta på något med någon... är du frivillig kan du ju ringa eller nåt. eller skriva på fejjan, det går det också!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

PUNKDRÖMMAR OM RÖDVIN OCH SVARTA JEANS

bästa idag:
jag satt och camade i skype på historialektionen (men oroa er inte, jag äger på att göra två saker samtidigt så jag tog ingen skada, räckte upp handen hela tiden osv).
när lektionen led mot sitt slut, så ville läraren (som är sträng men asgullig, serri, han är som en stor nallebjörn som ryter till ibland) ta närvaron... från min dator. detta resulterade i att jag fick panik, slog ihop datorn och trots att läraren skrek "har du några hemligheter på din dator? :D:D:D" skyndade jag mig från platsen.
like a boss.


i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

HOLD MY HEAD UNDER WATER, TAKE A BREATH FOR THE FATHER

just nu skulle jag vilja ha:












ge mig något av detta och jag kommer alltid minnas dig som en av de bästa i världen.
främst cola vore välkommet, faktiskt. cola löser alltid allt.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

TRASH HOLOGRAM


idag är jag ganska snygg. det är calle också. vi firar med en bild.
och så, för att visa lite mer outfit:

jag är inte så tjock som jag ser ut, vinkeln är elak.
men iallafall:
trasiga hörlurar, apple
sjal, redan presenterad här
armband, gjort av en asbra lillebror
linne, gina tricot
uggleplansch i bakgrunden, skolans

är en sån där fashionista serru :P

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

DON'T MAKE ME GO HOME




kanske är whip it världens bästa film. är inte säker, men den är definitivt jättebra. som allt med ellen page alltid är.
just nu har vi kultur- och idéhistoria. tyvärr pratar vi inte om livsfrågor som vanligt, men ändå!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

SOMETHING'S PULLING ME AWAY FROM YOU



någon som kan lista ut vem jag ska hänga med ikväll?
just det, herr potter. älskar honom jätte-jätte-jättemycket, och hela hans liv är fantastiskt.
idag kom elin och jag fram till att vi båda är väldigt lika luna lovegood, ganska underhållande eftersom jag tror att folk som ser oss på stan tror att vi är väldigt olika. det är vi på sätt och vis, men vi har många och stora likheter! en är vår HP-besatthet. är helt övertygad om att jag hade varit ravenclaw- eller gryffindor-are om jag bott på hoggy warty hogwarts.
har du tänkt på vem du är mest lik i harry potter? om ja, kom du fram till något vettigt svar?

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


IT'S HOT INSIDE, ISN'T THAT ENOUGH? I'M NOT IN LOVE

hatar att du alltid dyker upp överallt, och alltid, alltid är du så fin. vem har bett dig om det liksom? varför ska du vara så attraktiv om jag ändå inte kan få dig? jag kanske inte ens vill ha dig, men ändå, jag kommer aldrig få chansen att utforska det för människor som du och jag kanske inte ens är menade för en kram som varar i två sekunder.

så jag tänker FUCK IT och lyssnar på crystal castles, för det är sånt man gör när man inte orkar tänka på vad som egentligen pågår i hjärtat där ingen egentligen någonsin finns, men ibland tror man visst det.





slår vad om att du blivit kär i mig om jag såg ut som alice glass. jag hade också blivit kär i mig om jag såg ut som alice glass.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

WHO WILL LOVE YOU, WHO WILL FIGHT?

pluggar just nu hos luna-elin med henne, callebeb, sabiniz, favoritrasmus, corrisen, belladensnälla och bellzkling(nedan)


vi har grymt mysigt, ni anar inte!
ska sjunga in skinny love med bellzkling nån gång, heheh :$

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

WILL YOU EVER FEEL OK?

kryp in i min hjärna
försök själv att förstå
att jag aldrig kan stanna
aldrig nånsin sluta gå

kryp in i min hjärna
då kan du kanske se
hur lätt det är att skratta
hur svårt det är att le

kryp in i min hjärna
där allting ändras om
där inget blir detsamma
från det ögonblick det kom

kryp in i min hjärna
ett slagfält per sekund
tankar som förvirrar
aldrig en tyst stund

kryp in i min hjärna
ömsom kärlek, ömsom hat
men aldrig likgiltigt
aldrig tomt prat

kryp in i min hjärna
gråzonerna är få
men det är någonting
ni aldrig kan förstå


EVERYTHING SEEMS TO LOOK AS IT SHOULD, BUT I WONDER WHAT GOES ON BEHIND DOORS

sitter och är hungrig! ska försöka få tag på freja så vi kan ta en fika i eftermiddag, längtar efter henne.
nu ska jag ha källkritik, tycker det är rätt intressant!
hatar vädret, blåser som attan.


^- ge mig starbucks och filtar och mys, snälla?!?!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

AND YOU LOOK AT ME AND I UNDERSTAND

eftermiddagen spenderades med oda. så oerhört fin, rolig och bara BRA tös, den där!
nu sitter jag här. lyssnar på en låt jag älskat i tre år nu, cut here med the cure.

^ helt avis på tröjan, mhhh

imorgon ska jag försöka få till en fika med freja, det vore rätt bra sådär. och på fredag ska jag träffa clara, längtar redan!

nu ska jag däremot försöka leta upp vill ha-kläder och kanske eventuellt sätta upp dem på en liten ska köpas-lista. heheheh.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

IF WE DON'T WAKE UP AND THE TRUTH NEVER COMES UP

nu var det ju då så att jag utlovat hösttips.


så här kommer saker jag kommer behöva för att klara ännu en höst där allting bryts och går av!

^- SJAL. sjalar är jättebra. ni ser ju hur lycklig jag ser ut, liksom?

^- mina skor. de är från h&m, egentligen ganska dålig kvalité, men de är ändå helt underbara. köpte dem i tyskland, hehehe. älskar tyska h&m.

^- frapprecept. älskar frapp. för mer bra, veganska, recept kan ni ju titta in här.

^- sweeney todd. en av världens mysigaste, hemskaste, sorgligaste, roligaste och finaste musikaler. obs: bör ej avnjutas med paj.

och slutligen, nu när ni lär ha tröttnat på bilder: min höst-spotifylista, som så passande heter mikaelahs höst 2011. den kommer antagligen att fyllas på allt eftersom, men den är fin redan nu.

nu ska jag lägga mig och titta på mitt älsklingsprogram, någon som törs gissa vad det är för något? ledtråd: huvudpersonen är en white trash-man med valrossmustasch som ska försöka gottgöra för alla misstag han någonsin begått.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


FASCINATION ENDS, HERE WE GO AGAIN

efter en underbar helg är mikaelah back on track!

how do you make gifs
^- sjal, pieces, 129:-
t-shirt, h&m, inte en aning om priset men säkert också 129 typ (mamma betalar :$)
jeansleggins, pieces, 179:- eller nåt sådant (återigen)

igår (då min moder och jag begav oss till a6 för lite höstinköp) införskaffades även svart skinnjacka (FAKE FAKE FAKE, är vegetarian och således kvinna) och en rosagråaktig oversizekofta.
efter det begav jag mig mot ica, där oda och johanna väntade. johanna skulle vidare för att festa, men oda och jag bunkrade upp med diverse sötsaker och diskuterade sedan mer eller mindre viktiga saker under hela kvällen, både i grupp och på tu man hand. serri, den bruden och jag kommer nog aldrig få slut på samtalsämnen, och vi förstår varandra så bra och allt vi gör är party och vi gillar samma saker. lyllos oss som har varandra!

idag har jag städat, och sedan har jag varit ännu mer med oda och lite annat folk. madeleine och co dök upp från ingenstans, det var trevligt!

nu har jag gjort läxan tills på tisdag, dvs läst 81 sidor om källkritik. det var faktiskt intressant, så det så! fattas gör bara matteläxan, men de papperen har jag tappat bort, så jag får be någon om att få låna dennes papper imorgon. så länge jag hänger med är det väl inte så viktigt om matteläxan gjorts tills imorgon eller tills i övermorgon? nä, exakt.

måste även tipsa om denna trevliga låt:


ha en grym söndagskväll, för det ska jag ha!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

FOR A SUNRISE OR A SUNSET, YOUR LOVER IS AN ACTRESS

lyssnar just nu på en av världens bästa låtar, a.k.a. sunrise, sunset. snart ska jag duscha, sedan ska min moder och jag förmodligen åka och shoppa (hehehe behöver höstkläder) och kvällen ska spenderas i goda vänners lag! ska försöka få till en kvällsdate med oda, och så ska jag förmodligen titta förbi några vänners grillkväll en sväng också. många av dem har jag inte träffat på länge, så det vore på sin plats!
imorgon, eller kanske ikväll om planerna åsidosätts, kommer mina bästa hösttips. höstrecept, höstmusik och höstoutfits. låter inte helt fel, right?



i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

MIN DRINK TAR SLUT I SAMMA STUND SOM NÅGON HÄLLER UPP DEN




ibland ska man skriva max ett a4 om roms uppgång och fall, men istället läser man etthundrasjuttiotvå blogginlägg via bloglovin.
ibland får man veta alldeles för sent att morgondagens sovmorgon är borttagen, men inte ens det kan man ta på allvar.
ibland ska man försöka vara alldeles normal och bara vara sig själv hela tiden, men så helt plötsligt inser man att man är i ständig förändring och att det enda som är säkert är att inget någonsin blir likadant andra gången.
och just nu vill jag bara kramas, se på film och äta glass, kyssa någon som man kan bli kär i utan att hela omvärlden förstörs, prata om allt som är viktigt och sorgligt och roligt med isabell, dricka rödvin och dansa.
fast riktigt så enkelt är det visst inte och romarriket kallar.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

HAR SETT SATAN PÅ GATAN OCH HAN VÄNDE SIN BLICK



Den här vägen har bara plats för en person
Ingen kan nånsin knäcka mig om de så skadar min snook
Hata mig fort, älska mig aldrig
Bär på ett lejonhjärta - det lämnar mig aldrig


för världen är stor och konstig och vi går inte riktigt ihop


BROKEN BOTTLES UNDER CHILDRENS FEET


tycker så mycket, så mycket om dig bruden!

när ni läser detta är jag förhoppningsvis på väg hem, mätt på pizza och glad efter en bra dag. ska vi förutsätta det? ja, det ska vi!
nu ska sabinis och jag jobba på engelskan, hehehe. kul.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

I'VE SEEN THESE ENGLISH DRAMAS TOO, THEY'RE CRUEL



mys med vampire weekend och min klass i kafeterian, vill ha pizza NUUUUUU.

TEACHERS, LEAVE THEM KIDS ALONE


det här är jag och min favoritisabell. är jätteglad att ha henne, hon gör världen (skolan, men skolan är hela världen för mig för tillfället) typ 1000 gånger bättre.

och här hänkade bästizrasmus också. gillar dom.
idag efter skolan ska vi till vara konserthus, se någon form av show och äta pizza med estetrådet. peppar lite! får se om jag kommer hem dock, heheh. vi hörs!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

IT'S TIME TO STOP RUMBLING, 'CAUSE THERE'S WORK TO BE DONE



hur nödvändigt skolarbetet än är, så är det inte det roligaste... men äh, svenska är ändå ganska mysigt!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


SKUGGAN ÖVER GÅRDEN NÅR IN I VÅRT KÖK




hatar den här ensamheten som kommer utan direkt anledning.
DRA DÅ, JAG KLARAR MIG UTMÄRKT UTAN DIG.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

MINNS DU VÅR BLODSED, VÅRAN LAG

min finaste kompiz freja blir sexton idag.
vi har gjort allt tillsammans, och hon betyder så sjukt mycket för mig.


september 2007; allting har förändrats, men jag känner likadant

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


MONDAY, YOU CAN FALL APART

idag blev allt ganska uselt. regnet lockade mitt hår och mitt betalkort lade av.



så då unnade jag mig själv något riktigt fint, a.k.a. varm o'boy och farmors nybakade mackor med bara ost på. fint ska det vara!


och genast blev allt lite bättre.



i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

ATT HOPPAS PÅ NÅT FINT ÄR ATT SKJUTA SIG I HUVUDET



filosofi på kultur- och idéhistorian. <3<3<3<3<3<3<3<3

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

DU SA TILL DINA VÄNNER ATT DU LYSSNADE PÅ KENT

... men nu sitter du här och lyssnar till min våldsrap igen :P

hade världens finaste kväll igår. har världens bästa klass.



i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


THIS IS THE FIRST DAY OF MY LIFE


världens bästa tv-program, helt klart. jag var smart i helgen och köpte hela första säsongen (dvs. över tio timmar) my name is earl för 99 kronor. har hittills bara avverkat en timme och femtioåtta minuter, så nu vet ni hur jag ska spendera kvällen...
på fullaste allvar, vad är bättre än my name is earl? roliga personer, bra handling och nästan alla är white trash.
dessutom innehåller det massa underbart bra citat.

"Randy: Being dead is definitely worse than being alive. When you're dead, you can't do all the cool stuff you can do when you're alive. You and I, we can do all kinds of cool stuff 'cause we're livin'. We're not dead. We're alive. If we were dead, we wouldn't be able to do all the cool stuff we can do because we're alive. Dead people can't do cool stuff. Only people that are alive can do cool stuff, because they're livin'. And you have to be livin' to be able to do cool stuff. You have to be alive. Yeah, except, when you're alive, sometimes bad stuff happens, too. Like sometimes you can get in a car wreck, or you can have a headache, or twist your ankle, or even stub your big toe. So bein' alive is kinda hard, too. But I think it's definitely better than being dead."

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

NONE OF THE COLORS EVER LIGHT UP ANYMORE IN THIS HOLE


skärpning nu, mikaelah, du förstör ditt eget liv genom att tänka för mycket. du måste faktiskt göra din svenskaläxa, du måste försöka vara i skolan så länge som du inte är dödssjuk och du måste fokusera på något annat. 'cause let's face it, darling, du har inte mer tid att lägga på detta. två år är nog.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

HOP UP OUT THE BED, TURN MY SWAG ON

gissa vad jag gör?!?!?

en mycket bra ledtråd:


hoppas ni inte tröttnat på min fina klass. för det har inte jag.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

DET FINNS INGA ORD FÖR ATT VI ANDAS, TÄNKER, KÄNNER SAMMA SAK

har kultur- och idéhistoria, det är jätteintressant. tror det är mitt bästa ämne näst efter teater!
så här snygga är jag och min twilightkompis bella just nu:

och ja, jag ser orange ut. belysningens fel. hatar belysningen här inne :S
nu sa min kulturhistorielärare att hennes man (vår vanlig-historielärare) är sexigast i världen............ måste sluta och lyssna noggrannare.............

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


RSS 2.0