JAG HAR SETT SOLEN GÅ UPP, JAG GÅR OCH LÄGGER MIG

kvällen spenderas i skype med cornelis och isabell. asbraaaaaaa!


isabellis

cornelis (och malin, och elin. fast de är inte med)

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


I KNOW YOU FEEL IT TOO, THESE WORDS GET OVERUSED


här är jag i sällskap av sex underbara klasskompisar!
på övre raden är isabell (snyggingen i de guldiga glasögonen, hon gillar mat) jag (som gör en ful min) och cornelis (han räcker ut tungan, bitch :SsSsS)
på nedre raden är mollie (som plutar med läpparna och har snygga ögonbryn), bella (som har den perfekta luggen och också är alt, precis som jag), sabina (överenergisk och asrolig<3<3<3) och calle (min bff som är min raka motsats, vi har alltid kul ihop!)

inget är hetare än estetare.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

WE WILL SING AS ONE IN SOLIDARITY

13 - a date you would love to go on

ännu en bildsammanfattning:


+

+

+

(alltså glass, brittisk kille, kyssar och harry potter)

=

helt perfekt.
har inte sådär jättehöga krav så länge som personen är rätt, hahah

DOING WHAT WE DO, SCREWING WHO WE SCREW

12 - things you want to say to an ex

kan sammanfatta det i en bild:

MIGHT WRITE SOMETHING I WANT TO SAY TO YOU SOMEDAY


hej, jag har en gingerkompis som heter oskar och han är elak. :SsSsS
fast egentligen är han en av de snällaste människor jag känner, men det behöver vi inte låtsas om.

med detta perversa skämt säger jag godnatt!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

SÖKER ETT VINDSKYDD, STORMEN ÄR DU

idag har jag haft en grymt rolig skoldag! som vanligt kände jag för att hoppa av skolan på morgonen, var så trött att huvudet nästan sprängdes... men eftersom jag har en så underbar klass, så gick det över på ca fem minuter. dock fick jag inte träffa typ halva, eftersom vi hade bubbeldag ( = vi som valt teater hade bara teater hela dagen, och ungefär hälften av mina klasskompisar har dans). men imorgon ska vi prata om spökvandringen som vi ska hjälpa tvåorna med i oktober, så då får vi ses iallafall!
det är konstigt hur snabbt man blir trygg i en grupp, om alla har rätt inställning. mina klasskompisar och jag har inte ens gått i samma klass i en vecka, men jag tror att de flesta av oss inte var rädda för att göra bort sig efter halva dagen. för let's face it, vi kommer göra fel inför varandra tusentals gånger, så det är lika bra att vänja sig :$

nu över till nåt som egentligen är lite mer läsvärt:
markus krunegård.
varje höst får jag ett krunis-sug... men jag har lyssnat så mycket på honom under tre år att jag nu bara tycker att hälften av hans låtar är bra :(
större delen av första plattan är fantastisk, men på de två andra upprepar han mest allt han redan gjort. han gör det visserligen bra, men det är inte så bra att jag kan lyssna på det i evigheter.

är någon av er fantastiska bloggläsare markus-fan?
i så fall, kan ni säga vilken skiva av honom ni tycker är bäst?

motivering vore helt okej också!



i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

ALL THE DRUGS IN THIS WORLD WON'T SAVE HER FROM HERSELF

10 – your views on drugs and alcohol

jag har stora problem med människor som nyttjar droger, om vi inte räknar nikotin, koffein och tein (har själv rökt, dricker stora mängder cola och brukar gärna te, hehehe :$). holk då och då? ta någon annans receptbelagda mediciner? amfetamin på krogtoaletten? same shit in my opinion.
min mamma jobbar inom socialtjänsten och försöker placera barn så bra som möjligt, många av barnen har föräldrar som övergivit dem för drogerna. av respekt för dessa skulle jag aldrig kunna ens röka på, dessutom vet man aldrig. just jag kanske har extra lätt för att bli drogberoende? det skulle faktiskt inte förvåna mig eftersom jag inte mår bra psykiskt, och då blir verklighetsflykt lätt ett gångbart alternativ.

alkohol är en annan femma. jag kan dricka och lita på mig själv, jag dricker aldrig för mycket längre eftersom jag vet att den där toppen man befinner sig på när man druckit precis lagom oftast blir ett helvete om man tar ett glas till. även fast jag kan ta hand om mig själv och aldrig dricker så mycket att jag inte är medveten om vad jag själv gör, så är jag glad över att mina föräldrar inte har en tillåtande inställning till alkohol, för hade de haft det hade jag förmodligen druckit bra mycket mer än jag gör i nuläget.

som det ser ut just nu vill jag inte dricka ens en droppe, och anledningen till det tänker jag verkligen inte ta här. jag är hursomhelst övertygad om att det är rätt beslut tillsvidare, men jag har fortfarande inga problem med människor som gillar att dricka. det enda jag har problem med är när drickandet uppenbart är självdestruktivt, en före detta bästa vän drack sig stupfull varje helg eftersom han mådde dåligt och så här i efterhand önskar jag att jag sagt till på skarpen istället för att låta honom begå sina egna misstag. för honom blev alkoholen en inkörsport till mycket värre saker, kriminalitet, droger och dylikt.

har du några åsikter om droger och alkohol?



i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


I BRÖSTET DÄR HOPPET BOR VAR DET TOMT

är väldigt trött efter en dag med massa rännande på byn. ahja, trevligt var det!
nu ska jag prata i telefon med jonna, och sedan sova för att vakna till en ny, underbar skoldag.
pratade med både cornelis och calle i min klass, och båda sa att de längtar till skolan imorgon<3<3<3<3 esteter är heta nördar alltså.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


SO TAKE MY HAND, THIS BARREN LAND IS ALIVE TONIGHT

9 - your last kiss

sista kyssen jag fick var helgen innan skolan började, och jag var lite lullig. han var mer påverkad än jag, och vi diskuterade min rädsla för vatten samtidigt som han gav mig den första kyssen för den kvällen. det hann bli ganska många på de tio minuter vi hade ifred.
det var inte vår första kyss, och jag har svårt att tänka mig att det kommer bli vår sista. han och jag är helt enkelt lite för lika för det. han är inte ens i närheten av en pojkvän, och jag vet inte ens om jag ska kalla honom min vän. vi är bekanta, som känner varandra lite för bra - helt enkelt.
han är lika medveten om att det aldrig kommer bli något mer som jag, och vi har båda samma grundinställning - vi slutar hålla på om någon av oss inte vill. det är liksom ingen big deal, vi kommer kunna umgås som vanligt oavsett. den formen av vänskap passar mig utmärkt, 'cuz:



i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

AS YOU TEAR AND TEAR YOUR HAIR FROM ROOTS

nu ska jag försöka klä på mig, så jag vågar visa mig bland folk sedan.
mår fysiskt sett ganska dåligt, känner mig helt seg och sådant. men försöker peppa igång mig själv med tegan and sara! är dock väldigt osäker på hur jag kommer sova inatt, har ingen sovplats... fett liv... lr...
nu ringde clara och tvingar mig att gå ut. så ja, jag ska ut! hejdå!

EN BOLL SPECIELLT FÖR BAD


den här sången är nog den bästa som skrivits... och påls drömmar är fina.
det hoppas jag att mina också blir.
för nu ska jag sova!
gn8!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

PAY NO ATTENTION TO THEM HATERS 'CAUSE WE WHIP 'EM OFF

firade just min fina kusin andrea, hon fyllde sjutton idag. mesta tiden spenderade jag dock med min fyra år yngre kusin sara, hon visade mig hur bra hon är på att dansa! vill se henne på es dans om några år<3<3
skrev en liten kärlekslapp till henne som nu sitter på hennes dator. jag tror alla människor behöver sådana ibland, så här får ni en liten pepp:

du duger som du är, försök inte förändra dig. du vinner i längden på att behandla andra bättre än de behandlar dig, men låt dig inte bli överkörd. säg ifrån, skrik, gråt, skratta, kramas. det finns människor som förstår. du kommer gå vilse tusen gånger i ditt liv, och det bästa du kan göra är att krama träd och titta noga på kartan. välj vänner med omsorg, för du förtjänar det bästa.
ok?
<3

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

I THINK YOU LOST WHAT YOU LOVED IN THAT MESS OF DETAILS

8 - something that you're currently worried about

just nu är det väl att jag alltid kommer ha samma känslomässiga tillstånd, att jag aldrig kommer släppa någon nära inpå och att ingenting någonting kommer kännas som förut. att ingenting någonsin kommer vara tillräckligt igen.
sedan är jag orolig över skolan, så klart. och över att jag inte kommer ha tid med allt jag vill göra. det är nog rätt allmängiltigt i min klass, så jag tycker inte att det räknas!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

NÅGON GÅNG MÅSTE DU BLI SJÄLV, OCH JAG VÄNTAR PÅ DIG


lyssnar på säkert! och hatar att jag vet precis.
olycklig kärlek gör ont. särskilt när man gått runt länge och verkligen trott, hoppats och längtat. varit säker på att du menat det du sagt och att du sagt allt du menat. litat på dig. och så helt plötsligt inser man att man inte har något för det, för du kysser någon annan nu, du älskar henne mer än du älskade mig och jag kommer aldrig aldrig aldrig mer kunna lita på att någon kan älska mig.
kunde inte du, som faktiskt svor på att alltid älska mig, så kommer ingen annan kunna det heller.
så jag dränker det i skratt och kramar och nya människor och kyssar till människor, vissa av dem äcklas jag tillochmed av, och lite alkohol här och lite cigaretter där och oops en crush och nähä den gick visst över och oops någon förstår och nähä han gjorde visst inte det, och när natten är slut går jag utan känslor i kroppen och längtar tills nästa gång. och jag är trött på att vänta. men jag har lovat. och det gör ont att se dig med henne och det gör ont att veta att du faktiskt säger att du älskar henne, men jag kan inte bryta ett löfte till dig.
inte igen.


i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

DET GÅR SÖNDER I TAKT MED BASEN I MARKEN

7 - your opinion on cheating people

otrohet är inte okej. aldrig, aldrig, aldrig. sedan är det klart att det kan finnas omständigheter som kan förmildra det en aning, men jag tycker verkligen att man ska försöka hålla sig borta från det så mycket man bara kan. otrohet = falskhet. falskhet = inte alls okej.
om min framtida pojkvän är otrogen mot mig lär jag inte förlåta det i första taget, då jag jobbat stenhårt på min självkänsla. för flera år sedan var min dåvarande pojkvän otrogen mot mig, jag har aldrig känt mig mer värdelös. det var som ett bevis på att jag inte dög precis som jag var.
det värsta jag vet är när killar som jag faktiskt gillat skaffar brud, men fortsätter stöta på mig. det gör så ont i mig, för jag vill verkligen inte vara hon som gör folk otrogna, och främst: jag vill inte vara någon som är kär i killar som är otrogna.
men det finns ju liksom en annan vinkel på det också. jag har ett ganska bra exempel!
för ungefär ett år sedan var min kompis otrogen mot sin pojkvän. det gjorde ont i mig. jag visste omständigheterna bakom och tog hand om henne, men folk tog det som att jag inte hade något emot hur hon handlat, vilket jag definitivt hade.
men, som sagt, ibland finns det andra orsaker än att man vill få en kyss av någon annan, eller att man inte vill dumpa någon.
jag tror att hos de flesta som är otrogna, så är det rädslan för att bli övergiven som är i fokus.

^ sammanfattningsvis!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

I KNOW YOU LIE, I'M STILL IN LOVE WITH YOU

alltså, jag måste bara säga att jag älskar min klass. och mina lärare. och de ämnen vi har. gillar alla så mycket att det liksom väger upp för långa resor, jobbiga matsalar (ja, jag hatar det) och min madeleinebrist. det enda som verkligen suger är att sommaren är spårlöst försvunnen, och jag har inte råd att shoppa just nu, så jag har nästan inga kläder :(
jag går till skolan med ett leende på läpparna, och är lika stolt varje gång jag säger att jag går i ES11. känner mig redan nu ganska hemma där.
imorgon har jag sovmorgon, så får sova till sju! kvällen ska jag lägga på att försöka hitta min reservmobil, och på att göra min första, ganska enkla, historialäxa. jag äger på romarriket, helt ärligt, älskar det. låter nördigt, men när man väl satt sig in i det så är det rätt kul!
och ja, det känns som att the main part of my blog handlar om skolan atm. men det är nytt, och VÄLDIGT mycket att tänka på! har liksom inte tid att lägga på annat. i helgen kanske det blir något nytt, förhoppningsvis!

och ja, du vet vem du är. känn dig träffad:


i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


AND I'LL NEVER FORGET, NOBODY KNOWS WHO WE ARE NOW

tänkte lägga in mitt schema, så ni fattar hur jobbiga mornar jag har:


eh... ja... man såg visst inte så bra.
men jobbigt är det iallafall! när vi börjar åtta går skjutsen hemifrån vid tjugo i sju, yeah.
och eftersom jag är estetare så kan jag inte räkna med alla de där hålen om vi håller på med någonting viktigt inom teatern. fast det lär inte hända på ett bra tag.

nu ska jag strax sova i min jättefina tröja som vi fick av elevkåren första dagen.
(ursäkta ljuset, ska be madekleniz hjälpa mig att fixa det):



det står "om korren själv får välja" på den. ingen i min klass har förstått riktigt själva skämtet. men det kvittar, för snygg är den!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

VET DU VAD DET ÄR SOM GÅR OCH GÅR?

6 - the person you like and why you like them

jag gillar generellt sett utåtriktade, roliga människor som inte har svårt att visa känslor.
fast att någon är på det sättet innebär ofta att jag tröttnar på dem, då jag är sådan själv. som sagt, olikheter = bra.
jag gillar människor som står upp för sina åsikter. människor som gör sitt bästa. människor som kramas. människor med självklar empati. människor som tänker kreativt. människor som gillar att tala i telefon. människor som är sarkastiska. människor som är uppriktiga. människor som är naturliga gingers. människor som är självständiga. människor som gillar sex. människor som delar med sig. människor som spar sig till den rätte. människor som gråter till harry potter. människor som röstar rött. människor som gillar cola.
självklart finns det fler bra egenskaper, och självklart behöver inte alla som gör det ena eller det andra vara bra. men det där är några nycklar till mitt hjärta!



i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

SHEENA IS A PARASITE, SEND HER BACK ACROSS THE SEA

min cam har fått ryck och vägrar vara ljus. men har iaf burit rödblårutig skjorta, blå leggins och svarta converse idag! trivs rätt bra i min klass, är dock sjuk atm så kan knappt vara i skolan. huvudet bultar, halsen är svullen och jag är hes. höstförkylningen kommer tidigt i år.

i övermorgon ska jag försöka köpa piercingsmycke och blekning, för att försöka få till lite sånt här i helgen:


och


kan bli asfint, tror jag!!!!!

nu ska jag 1) försöka få i mig te 2) försöka få på en film 3) försöka hitta filtar. blev sugen på höstmyskväll idag när miranda, cornelis, amanda, isabell (hehe jag var tvungen att repetera namnen) och jag pratade om det i matsalen, så ska se slutet av sex and the city 2 tror jag, och kanske lite star wars i family guy-versionen. asmysigt!

nu ska jag försöka lämna the wonderful computer för plugg och kurering.

och, så ni vet, alla i min klass älskar mat<3<3<33<33<3<

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

I'VE NEVER BEEN PERFECT, BUT NEITHER HAVE YOU

5 - 5 things that irritate you about the opposite sex/same sex

opposite:
- många som FUCKING GLÖMMER ATT RINGA. hatar de som gör det.
- de tar generellt sett överdrivet mycket plats.
- alltför få killar är feminister.
- de har morgonstånd. DÖD ÅT MORGONSTÅNDEN SOM BEGREPP. inte död åt själva stånden tho!
- de är svåra att vara "vän man inte ligger med" till.

same:
- skitsnacket.
- rivaliteten.
- även alldeles för få tjejer är feminister.
- det anses som fult att vara kåt som tjej. det är fint. ok?
- de gillar ofta att skratta åt andras brister

det är tummen ner på det!
som väl är finns det grymt mycket mer ups än downs med båda könen, så jag står nog ut med er ett tag till, folk. särskilt med seglarn!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

TRY TO BREAK MY HEART, I'LL DRIVE TO ARIZONA

idag började jag i skolan.
om någon undrar så började jag estet teater, klass ES11. jag såg ut så här:
how do you make a gif
skolan var stor och jag kände ingen, så först kände jag mig väldigt


^ hittade frejas ring imorse. behövde få lite freja-styrka, så lånade den.
men så dök julia och sanna upp och sa hej, och eftersom jag kände dem lite sedan intagningsprovet så blev det inte alls läskigt längre, utan bara kul.
sedan fick vi massa info, salta pinnar, vattenflaskor och allt annat man behöver få första dagen på estet. plus faddrar som åt med oss i maten. fast julia och jag tappade bort våra (som hette malin och maja tror jag), så vi fick sitta med random esteter istället. de var snälla, men läskiga. fast en av dem var inte läskig! hon adopterade oss och hjälpte oss att hitta maja och malin. sedan hamnade vi i biblioteket, fick se massa salar och vart våra skåp var, och sedan var det dags för lära-känna-ES09&10-tid! astrevligt eftersom jag fick kramar. kramar äger.
så på bussresan hem kände jag mig ändå ganska

och det tänker jag fortsätta med, eftersom jag strax ska träffa katalina och neo så kan det ju inte bli sämre direkt!

ps tröjan är inte skev, jag håller i den så att hela framsidan av shortsen ska synas ds
pps seglarn äger ds

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

I LAUGH AT STUPID THINGS, JUST 'CAUSE THEY TICKLE ME

4 - what you wear to bed

underkläder och sovtröja. heheheh.
jag vet att alla andra sover utan bh, men JAG HATAR ATT SOVA UTAN BH. jag vet inte hur det är när man inte har stora bröst, då kanske det är asnice, men som det är nu stör jag mig på mina bröst om jag inte har dem i bh:n.
spännande va? ;););)

fast liksom, det är väl tur att jag inte har värsta fantastiska spetsnattlinnet eller så, för det är väl som bob säger:


i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

I'M A WIERDO

alltså...
jag fattar inget av vad folk pratar om................
jag ska sluta vara så emo och försöka lära mig nåt.
eller
så går jag ut och röker :@

edit: om någon missade varför jag var upprörd, så skype:ade jag med seglarn och hans kompisar. de pratade om lol. jag förstår inte lol, det får mig att känna mig helt:


i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

SMOKE WEED EVERY DAY

nu ska jag lära mig spela lol.
heheheh wtf
fattar inget :@@@

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

(ps: de jag skype:ar med fick välja rubrik)

I SAW THE WORST OF YOU

3 - what kind of person attracts you

det här är svårt.
jag hänvisar till mitt peteinlägg om ni vill se någon jag tycker är riktigt fin, men om ni vill veta lite mer så attraheras jag av:
nyckelben. omtänksamhet. gingers. smalhet. olikheter. humor. utåtriktade människor. hundögon. kurvor. snedluggskillar med gitarrskills. ögon. sångröst. kramighet.
personligheten är svårast, jag är galet kräsen med den. ibland säger folk "vadå, har du inte känslor för (namn)? du pratar ju gott om honom jämt" varpå jag svarar "namn är för bra".
jag hatar när killar är lika mig, det värsta öde jag skulle kunna gå till mötes vore att träffa någon som är PRECIS som jag, förstår mig hela tiden osv. fatta vad tråkigt man skulle ha ihop? så länge vi har samma värderingar och umgefär samma mål i livet, så tror jag att jag skulle kunna vara ihop med någon som är galet olik mig.


THOSE NIGHTS I CAN'T SLEEP, I'M STUCK HERE

som sagt, rebecca och jag sov hos julia inatt. vi hade det fett, jag sov typ sju timmar (asmycket för att vara jag) och efter mitt förra blogginlägg duschade jag. sedan drog vi ner på byn för lite icashopping. gillar det.
sedan dök jonna upp, och då såg vi en asbra film.

eftersom jag inte kan beskriva hur grym den är bjuder jag på trailern:

jag grät väldigt, väldigt mycket. som vanligt. julia frågade mig varför jag gråter hela tiden. det var en väldigt vettig fråga, antar att svaret helt enkelt är att jag är lipisarnas lipis.
sedan gick jag hem, för pappa ska snart färga mitt hår. han ville passande nog åka inlines först. (de av er som inte ser kopplingen är dumma = såg inte trailern)
och så börjar jag ettan i övermorgon. vill inte. kommer gråta mig till sömns because of it.
men imorgon ska jag iallafall till skövde med några av mina finaste vänner för att besöka den bästa av de bästa: madeleine. hon har egen lägenhet nu. att jag träffade henne igår var nog det bästa på hela kvällen, älskar henne mer än nästan allt annat.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


NEVER GONNA GIVE YOU UP

så här snygg är jag just nu:


natten till idag var iallafall fet.
sammanfattning: shots - fix - cigg - torget - möta madeleine och martin - röka - sitta vid grönköping - röka - ha ASKUL med charlie the unicorn och rebecca black - träffa skumt folk - röka mycket mer - tappa bort rebecca (inte rebecca black) - smsa med oskar - röka - ge bort tuggummi - träffa mattias - hitta rebecca - försöka lära mig att åka longboard - hamna på nån jävla brygga med mattias - dra tillbaka till grönköping - träffa en ginger från östergötland som inte visste vad ginger betydde - mattias drar - prata med gingern (han hette peter) och hans kompis fredrik en stund - dra hem till julia - snacka skit och skratta - ta nattcigg vid fem - sova

atm är jag sliten och trött, vill sovaaaaaa. får inte för julia. hon är elak :@

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

WHEN YOU AGREE WITH ME, I KNOW I'M RIGHT

2 - how have you changed in the past two years?


^ så där såg jag ut.
på den tiden var jag rätt duktig på att ge hjärtat rakt ut. jag var usel på att sminka mig och var oftast väldigt ledsen. jag började utredas för medicinering, men det lades ner, och jag umgicks med freja så mycket jag kunde. vi brukade hänga i hamnen med anton och jibe samt oändliga mängder godis, chips och energidryck.
sedan blev jag kär i andré också, och det gjorde att jag överlevde den tiden ganska bra.
jag har mognat sedan dess, blivit bättre på att organisera mig och att säga nej. kanske kommer jag alltid att vara hon med stökigaste skåpet, men nu kan jag iallafall planera en dag utan att backa ur efter två minuter. sedan så kände jag inte seglarn för två år sedan, det var tur att jag ändrade på det!
mina största intressen var väl att vara med emelie (som jag inte är vän med längre) och att lyssna på exempelvis bring me the horizon och annat tungt som var ascoolt om man var scene. dessutom brukade jag prata väldigt länge i telefon, någon månad fick mina föräldrar över 6000 i telefonräkning... det har jag slutat med.
jag klär mig mer normalt, har plattare och längre hår och madeleine är min personliga stilgud, kort sagt!
ibland saknar jag det gamla, men samtidigt vet jag att det är bättre nu. allt har blivit enklare, liksom.

och så kan ni ni få läsa höst 09-bloggen om ni vill.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

I THINK I WAS BLIND BEFORE I MET YOU

make a gif
så här ser jag ut idag.
ska bara sminka mig, så är jag fit for fight tonight sen!
och apropå kcällen... jag cet ännu inte hur det blir. ska jag tvinga julia att låta mig sova där, eller ska jag sova på gatan eller något?
nu är iallafall min ambition att göra sista sommarlovshelgen till en sådan man minns!

SÅ SLÄNG BORT IDEALEN OCH STRUNTA I MORALEN

igår var ju då märta och jag på punkspelning.
(bilder kommer när jag lyckas få tag i dem)
vi hade det asfett, och jag har aldrig känt mig mer normal. bland punkare är jag stört mainstream. det är både skönt och konstigt, kan höra mitt trettonårsjag skrika i protest att jag inte får bli en sån där vanlig, tråkig människa.
fast det kommer jag aldrig bli, är fortfarande rebell i hjärtat.

märta och jag hade iallafall väldigt trevligt, vi skrattade mycket, åt mycket och tiggde många cigg.
tack de människor som var där och gjorde allting helt amazing! främst då simon (för märta räknas inte, hon är liksom... som jag...). vill även tacka katarina för att hon var ett underbart sällskap in till skövde! puss på er alla.

I JUST WANT TO CATCH YOU IF I CAN

igår blev det en ofrivillig bloggpaus.
freja sov som sagt hos mig förrgår - igår, asmysig natt. vi lyssnade på kent och målade upp ett släktträd.
innan dess hade vi åkt runt i en bil med coola_killar_över_tjugo som lyssnade på coldplay och strögade... eh. ja. sedan mötte vi upp katarina, det var astrevligt och när det började spöregna hämtade adam (en kille vi alla känner mer eller mindre) upp oss med sin lilla plåtburk, så vi åkte runt där och lyssnade på låtar med alldeles för mycket bas. rätt naiz.
efter sömnen bakade vi världens godaste kladdkakemuffins, lite på impuls. vi har alltså inte recept på dem, too bad eftersom de var perfekta.
efter en stund blev vi ännu mer hemmafru-iga och planerade värsta grymma maten, som vi sedan fixade.
det blev marinerad klyftpotatis, grönsaksbiffar och improviserad vitlöks/currysås, som jag faktiskt kan receptet på ett ungefär till!

grym vitlöks-currysås, frejas och mikaelahs recept:
en liten förpackning lätt-créme fraiche
en fjärdedels buljongtärning, grönsaks
en tredjedels förpackning créme bonjourost med vitlökssmak
en tesked curry
en nypa salt
en nypa peppar
låt puttra på ganska hög värme, vispa ordentligt i allting och njut.
 
visst låter den asgod??!?

lagom till att grönsaksbiffarna var färdigstekta dök katarina upp med en cola. bättre än så blir det inte.
vi satt på min uteplats och avnöjt maten, pratade om viktiga saker och skrattade.
sedan åt vi upp resten av muffinsen, och gick och träffade joseph. vi tog en cigg i parken, sedan var det meningen att vi skulle dra hemåt men då dök clara upp, och man kan inte lämna clara. så vi gick med henne till hamnen, där asmycket folk var. bl.a. amanda och jennifer, fast de satt på en egen bänk, och eftersom jag väldigt gärna är med de flickorna så satte jag mig med dem istället för med de andra. eftersom jag är så populär så kom alla andra till vår bänk allt eftersom. egentligen mådde jag inte alls bra vid tidpunkten för detta, men försökte iallafall. var nog bara katarina och freja som märkte.
gårdagens upptäckt:
ALLA är bättre än mig i armbrytning. hur mycket jag än tar i vinner vem som helst över mig.
kul.
efter denna fasansfulla insikt drog vi oss mot konsum. dit kom också allt annat folk till slut, och efter en stund gick freja, isac, katarina och jag mot busshållplatsen istället. lagom ensamt och essutom väldigt praktiskt då freja skulle med 402:an (skövdebussen för er utbölingar). efter att hon var tvungen att gå på longboardade isac mot parken, och katarina och jag gick hem till mig. åt mackor, pratade om viktiga saker och sådant. hon är väldigt, väldigt bra.

idag har jag sovit längre än på nästan hela sommarlovet. vaknade kvart i tolv av att min bror sa att jag sovit bort hela förmiddagen, och jag trodde klockan var halv tio och tänkte typ OMG BITCH DO U NEED DRAMA OR SOMETHING??!?, fast sedan tog jag mig en titt på mobilklockan och förstod vad han menade. så, nu är jag vaken iallafall.

i eftermiddag ska jag och min älskling märta ses för att sedan dra vidare på punkspelnung på loke. bra. älskar henne. och nu ska jag duscha så hon får se mig fräsch och gosig och inte som det sunkmonster jag innerst inne är.


^ lite så där minus kyssar är mitt liv just nu

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

ps: tydligen regnar det hos oskar också (han bor typ tio minuter från mig). fatta chocken? trodde att gud ville vara elak och placera ett regnmoln bara över mig.

THEY'LL STONE YOU WHEN YOU'RE THERE, ALL ALONE

1 - wierd things you do when you're alone

jag brukar dricka VÄLDIGT mycket o'boy. alltså, JÄTTEMYCKET. tre glas på en halvtimma är liksom ganska normalt.
sedan sminkar jag mig om jag har tråkigt... och röker.
det är inte så wierd.
jag brukar planera att se satc2, men aldrig göra det. fett.

OCH
så brukar jag knarka bob dylan-grejer.

så fin<3<3<3<3<3<3<33<3<

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

ÄH VI KÖR IGEN



det låter väl bra?

I'LL MOVE TO PARIS, SHOOT SOME HEROIN AND FUCK WITH THE STARS

imorse vaknade jag av att min äldsta lillebror, adrian, hade gjort chokladmuffins. muffins äger, och min bror äger, så han gav mig ett par. nu är dock alla slut (!!!), jag fick två och adrian hade gjort kanske tio-tolv stycken. jag tror det där med sötsug är ärftligt, dock fick han alla smalhetsgener. hehe.
sedan slöade jag lite, och tog en dusch. efter duschen klädde jag mig, får bli kläderna jag köpte igår (hehe vadå bra fantasi) och så kanske jag ska leka lite med sminket också, om jag orkar. sedan vart det till att lägga sig i soffan och se på simpsons, med en galet god o'boy+kaffe i handen!
jag fick lite chokladlattesug, men jag är typen som föredrar kalla drycker framför varma om jag inte fryser, så jag gjorde helt enkelt vanlig, iskall o'boy i ett glas som kanske rymmer fyrtiofem centiliter, bad till gud att det skulle finnas kaffe i perkulatorn (det gjorde det, win) och tog sedan i ett halvt glas kallt kaffe i o'boyen. asgott. lite kaffesmak, lite chokladsmak och mycket uppiggande.
på grund av dessa morgonrutiner känner jag mig rätt fräsch, ska bara sminka mig lite och sedan är jag fit for fight!

XcGMB3 on Make A Gif, Animated Gifs
hahah var bara tvungen att testa................

JAG KAN GÖRA GIFS, COOL VA???!?
(hur får man bort makeagif-stämpeln? :S)

nä, nu ska jag göra nåt olagligt. ikväll ska jag kanske vara med freja, det vore asmysigt. vi hörs!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

THEY'RE TRYING TO TAKE AWAY OUR DREAMS

det är natt, hallåå

1. Sover du i BH? ibland
2. Sover du med strumporna på? nä lol
3. Sover du helst ensam eller tillsammans med någon annan? alltså, båda
4. Gillar du drama? ibland
5. Är du typiskt tjejig? ah
6. Vem kramade du senast? rebecca
7. Liten eller stor väska? mellan
8. Är du kort? ja
9. Gillar du någon? kärlek är för de som har tur osvosv
10. Har ditt Facebook lösenord att göra med någon kille? HAHAHAHAHAH NEJ
11. Bryr du dig om dina strumpor är smutsiga eller inte? ja
12. Tycker du att du är omtänksam? mja
13. Klär du ut dig på Halloween? nah
14. Vart är de lustigaste stället du somnat på? ... en engelskalektion, min lärare tyckte det var kul och retade mig. sedan hatade jag honom i ett och ett halvt år för det. HALLÅ JAG SOV ASGOTT (har periodvis mycket sömnproblem, just då hade jag det) MEN HAN KUNDE INTE LÅTA MIG SOVA???
15. Har någon tafsat på dig under som senaste 24 timmarna? becca, jonna och julia ;$
16. Finns det något rykte om dig? ja, haha. vem finns det inte rykten om?
17 Kallar du någon dess efternamn? ja, ibland kallar jag min äldsta bror för gunnarsson, bara för att
18. Hur många killar kommer läsa detta för att de står "Girl Confessions"? det står inte girl confessions.

19. Kryssa i de som passar dig:
[ ] Jag använder inte smink.
[x] Jag har gråtit på bio. - en fucking syndaflod, skyll er som ville visa sista harry potterfilmen...
[/] Jag kan inte sätta på mascara utan att öppna munnen.
[x] Jag blir svartsjuk.
[ ] Jag tycker Johnny Depp är sexig.
[x] Jag älskar att skratta.
[ ] Jag gillar death/grind/black metal
[ ] Jag gillar rap.
[ ] Jag gillar techno.
[ ] Jag gillar country.
[x] Jag skulle känna mig vilsen utan datorn.
[ ] Jag äger en Spice Girls CD.
[ ] Jag äger en Britney Spears CD.
[ ] Jag äger en boy band CD.
[x] Jag blir uttråkad av att se på fotboll.
[x] Jag har aldrig blivit kallad en bortskämd brat.
[x] Killar är förvirrande.
[x] Folk har sagt att jag är ett dåligt inflytande.
[ ] Jag har hål i öronen.

Var ärlig nu!
1. Vilken färg är det på din bh? blå
2. Föredrar du ljusa eller mörka killar? w/e
3. Är du för tillfället frustrerad på någon kille? ah, ganska många faktiskt
4. Vad finns det för något en kille kan göra för att du ska gilla honom? vara sig själv och hoppas på att det ska falla mig i smaken!
5. Har du någon bästa vän? jag har flera
6. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? många gånger faktiskt
8. Är du nöjd med ditt liv? nja
7. Har du någonsin funderat på plastikkirurgi? ja
9. Har du förlorat oskulden, isåfall när? ja
10. Har någon av dina vänner någonsin stulit din pojk/flick vän? haha ja...
11. Har du hoppat i en pool med dina kläder på? ja
12. Har du fler flick än kill kompisar? nja, rätt jämn fördelning
13. Hur länge har du haft facebook? över två år
14. Har du någonsin givit en pojke en bitch slap? ja
15. Vad är din största rädsla? jag vet inte
16. Har du någonsin gråtit dig själv till söms? ja
17. Har du någonsin lyckats sluta tänka på någon? va
18. Tror du på “once a cheater, always a cheater? va
19. Har du någonsin haft en bra magkänsla om något? ja
20. Har du någonsin önskat att du va känd? va
21. Saknar du någon nu? mja

ANTINGEN ELLER, VÄLJ EN
Cowboy eller Gangster? jag är en cowboy
Preppy eller Punk? punk
Ansikte eller Kropp? ansikte
Duktig på att laga mat eller äta ute? ge mig mat, w/e liksom
Söt eller Sexig? nja, lite av varje kan vara bra
Linser eller Glasögon? vilket som

TIGHT JEANS, DAISY DUKES MAKES A MAN GO *WHISTLE*

kom nyss hem efter en underbar afton med jonna, julia och rebecca! fina brudar de där, vi hade djupa diskussioner och de hjälpte mig att skaffa skype.
tyvärr hatar jag skype, för ingen är inne......... nehe får väl vara snygg ifred då :)))))))
0

munnen är inte skev irl, jag svär... lr...
funderar på att be oskar förklara (via sms då han hellre degar på soffan än skype:ar med mig) hur man laddar ner film, men orkar nog inte. mår lite

a.k.a. fucked up, men det överlever vi!
kanske ska se på satc2 istället. hm. svårt val.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

SO CAN YOU HEAR ME WHEN I WALK AWAY?

så ah, vart hamnade jag idag till slut? i skövde kanske?
hade mått dåligt hela natten. var förtjänt av lite relaxshopping.
på bussen träffade jag fina isabel. vi pratade om viktiga saker. sämre sällskap kan man definitivt ha!
väl framme mötte jag frida, vi åt på donken, fikade på princess och shoppade:

höga shorts, woho

ett svart linne med text på.

likadant linne som jag redan har, fast rosa.

läppbalsam med vaniljdoft

och så en liten överraskning som lär märkas när jag använder den!

nu ska jonna, som nyss kom hit, och jag ut för att träffa vår väninna julia. det ska bli astrevligt!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

UNDER PRESSURE

imorgon ska jag vara med i en filminspelning. och försöka hinna åka till skövde och träffa min fina kompis frida. vill egentligen ha frida som prio ett och filmen som andrahandsval, men ah. kan inte avboka nu.

så här ser jag ut när jag är stressad:

har ni sett snyggare? näe, trodde väl inte det.
nu måste jag ta bort nagellack!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

IT'S A LONG DAY LIVING IN RESEDA

alltså, hahahahha. jag har två vänner som bor strax utanför göteborg (eller, flera. men två jag ska skriva om nu). de heter max och william, och fram tills inatt trodde de tydligen på allvar att jag aldrig ätit på mcdonalds........
alltså, hjo må vara litet, men det ligger inte helt utan grannstäder.

max (som f.ö. hänger på världens bästa plats ibland):

och william (som f.ö. alltid räcker ut tungan på bild):


så nu vet ni vilka ni ska hålla er borta från att fråga om sveriges geografi! :D

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


AS I WALKED DOWN BY THE RIVERSIDE

Följ min blogg med Bloglovin

om du vill!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

VEMS LILLA HJÄRTA FLYGER

sedan finns det en flicka någonstans i sverige, som inte är som alla andra. hon är smartare, roligare och sötare än dem.
vi har delat ganska mycket problem och glädjeämnen under det dryga år vi känt varandra, och på nåt sätt är det som att vi alltid varit vänner. jag är superglad över att ha en människa som hon i mitt liv.
för om ni inte förstått det än, så är matilda något alldeles extra.


i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

DON'T EVER WANNA HAVE TO GO AND GIVE YOU UP

tjalol
hörde att det var uselt väder, bortresta kompisar och dåligt humör för hela slanten här! förmiddagen spenderades framför 7th heaven och på vår uteplats med pepsi och lucky strike. nu funderar jag på att ladda hem en film, typ red riding hood som jag tyvärr inte sett, och titta på den under eftermiddagen. problemet är att jag inte vet hur man laddar hem film...
jag har för övrigt sidbena idag, inte varje dag nåt så fint händer. liksom:

där fick ni även se mig osminkad och med morgonrufs, det ni!
nä, om man skulle ta en dusch och klä sig? inte som att jag kommer känna mig fulare om jag har det gjort, liksom.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

I KNOW THAT SHE KNOWS THAT I'M NOT FOUND OF ASKING

som sagt, igår hade madeleine, marie, jonna och jag picknick vid vättern. vädret var helt perfekt.


jag var cool och hade en gul tändare:


och jag såg ut lite som såhär:

fast ändå inte, eftersom det var motljus and stuff.

marie, jag och jonna hade det asfestligt:


och jag har redigerat litegrann, på sista bilden. för att jag ville.

OH IT'S SUCH A PERFECT DAY

kvällen igår blev rätt fet! jonna, marie och jag hängde först på badet, sedan på piren och slutligen på pizzerian, för att sedan dra vidare hem till mig. där pratade vi på och myste, sedan var jonna tyvärr tvungen att kila, men marie och jag satt kvar och pratade om allt och inget. hon drog hem vid kvart över elva, och jag såg på tv tills jag somnade.

idag bestämde marie och jag oss för att ta en fika. så sagt och gjort, vi hamnade på njuta med varsin chokladlatte och chokladmuffins. asgott! sedan satte vi oss på strandpromenaden och delade tankar och hemligheter. vi sjöng perfect day och jag känner att med marie är alla dagar perfekta.

sedan kilade jag hem, tog en dusch och klädde mig för mys. eftersom jag är rätt ofixad så får ni ingen facelook-bild, men outfitbilder har jag lyckats skrapa ihop iallafall!


sex pistols-tshirten som min engelsklärare alltid gjorde tummen upp till. åååååh. börjar bli nostalgisk, AV MIN EGEN T-SHIRT.


världens mysigaste raggsockor!


SCREAM AND SHOUT INTO YOU AND CALL YOU A WALL

hittills har min dag varit mycket fin! picknick-ade med jonna, madeleine och marie förut. marie var tyvärr tvungen att kila vidare på födelsedagsfirande rätt fort, men vi andra hade det fint i solen en bra stund. jonna är på väg hitåt nu, så vi ska nog tillbaka till parken sen, colan är på kylning lixx.

förresten, gissa vad min kusin rebecca (som snart är sex och börjar skolan) och jag har gemensamt? förutom att vi är bra och gillar samma saker och sånt. hon gillar att spela teater och heheheh ja, jag gillar my little pony och barbie, iallafall när jag ska leka med becca.


men utöver detta har vi båda stark kärlek till färgen orange som gemensam nämnare!
halsbandet är så fint, känner mig som en indianversion av maria montazami!

nu kom jonniz, over and out, ha det fint så hörs vi väl.
hatten är på och humöret på topp!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl!

IF I COULD BRING YOU TO MY HOOD

som någon kanske insåg mådde jag inte så där jättebra idag. säkert laktosens fel, fuck den!!! :@
ahja. förut ringde obbe och chitte. de var ganska hotfulla... för de tyckte att jag skulle träffa dem och seglarn (min blogg, ni vet?), och de av er som känner obbe och chitte vet att de är myyycket envetna. att säga nej blev ett svårt projekt.
jag tycker förvisso att seglarn och de båda envisa sakerna är trevliga, men med tanke på hur fräsch jag är för tillfället (inte alls) så kändes det inte så angenämt att visa mig bland folk. efter ett väldans dividerande så kom vi fram till att de ska hit ( = stå och prata utanför mitt fönster, hehe) vid ett inatt. har tre timmar att fixa mig på! ibland känner jag mig minst sagt genial.

så här ser jag ut när jag är sjuk:

min tröja är två år gammal och det står USE ONE och Använd Kondom, på åtta språk, på den.
ni förstår säkert att pojkarna hade fått hjärtattack om jag gått fram så här till dem på stan, alternativt trott att jag var heroinist och ville få pengar eller nåt annat dumt.

anywayz, dags för fredagsmys ( = mörk choklad och pepsi max) och sedan lite ombyte, parfym och smink! sedan kommer jag vara fit for fight!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


NOTHING EVER WORKS OUT MY WAY

det blev inte riktigt som planerat igår, då jag mått asilla hela dagen så stannade jag hemma. antagligen blir det likadant idag, inte så fett om jag ska vara ärlig! men jag ska försöka göra det bästa av situationen, dricka mycket cola, ligga på soffan under en filt och se några avsnitt av 90210. har inte kollat på det på flera månader for some stupid reason! om ni inte har sett det: ge det en chans, ni kommer inte ångra er.


nä, folk är inte lika snygga som på gossip girl, men helt okej ändå!

nu skall jag kila, min bror är så desperat efter datorn att jag känner för att spy på honom. hoppas ni inte räknar med outfitupdate idag, för mjukiskläder känns inte så hett!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


IF I COULD BE ANYWHERE, I'D BE THERE WITH YOU BOY

sitter och lyssnar på tom felton, ska fylla i ögonbrynen, smeta på mascara och sedan kila mot madeleines hem! har ont i magen, borde kanske sluta helt med mjölk. mår till och med illa av att dricka laktosfri mjölk. problem med mjölkprotein perhaps?


ÅH JAG ÄR KÄR I DRACO FUCKING MALFOY (som tom felton spelar, alltså. jag är inte kär i malfoy. han är ju elak), HANS SÅNNGRÖST ÄR HELT MYSIG OCH LUDDIG OCH KRAMVÄNLIG. förutom att den, tyvärr, låter helt country ibland. inte fullt så nice. fast det är bara ibland!!! skulle lätt bli kär i honom bara med hjälp av rösten...

och så outfitten som den blev efter duschen:

nu tar jag mitt linne, mina shorts och min mobil och drar!
ska bara lyssna lite till... ehe. om du också vill lyssna så är detta hans youtube channel.

PLEASE FUCKING MARRY ME, även om han inte är min vanliga typ (dvs han är blond) så är han rackarns stilig!


nä, nu är jag en timma sen. måste kila innan madeleine tror att jag dött!
i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


I'M BACK IN LIVERPOOL AND EVERYTHING SEEMS THE SAME

hej och tusen förlåt för att jag inte hann blogga igår! madeleine och jag åkte nämligen till storstaden skövde för lite välbehövlig shopping och bio-tajm bästisar emellan.
jag anlände till skövde vid ettiden, lite småhungrig och ganska peppad (trots mina mördarskor som det kanske kan komma en bild på någon annan gång). först var jag på bup och pratade lite om gymnasievånda, gammal kärlek och nytt hat, ungefär. nästa gång vi ses har jag börjat på gymnasiet! det känns onekligen som en milstolpe. jag är ännu inte övertygad om att det kommer gå smärtfritt, men man måste våga för att vinna.
efter det tände jag en cigg och gick i sakta mak mot resecentrum. jag gillar inte att vara ensam där av någon anledning, så jag drog ut på promenaden så gott det gick. fick ändå vänta hela sju minuter!!! <- alldeles för länge för min smak
sedan mötte jag upp madeleine, båda sken upp som bara den när vi fick syn på varandra, haha. vi såg antagligen ut att vara helt töntigt kära, som ett par som inte setts på en månad. fast vi hade inte setts på en hel dag, så det räknas! vi gick till mcdonalds, jag köpte min special (stor pommes, stor cola och garlic-dip) och hon köpte en mcchickenmeny eller nåt sådant. sedan lyckades vi hamna på åhléns rea, och madeleine, som snart ska flytta hemifrån, lyckades fynda sockerkar, kökshandduk, uppläggningsfat, tre ljus och olje/vinägerbehållare för bara 63 spänn. snacka om att vara grymma shopaholics, eller?
efter detta gick vi till h&m, och där var det min tur att shoppa:


min kattväska är trasig. det gör ont i mig, särskilt som det kan vara mycket bra att ha en väska. så kanske var det ödet som ordnade rea på denna super-mikaeliga tygkasse? ja, super-mikaeligt är ett verb.


och i kassan såg jag att det fanns showergel i små förpackningar! jag har liksom en stor från h&m som luktar vanilj, men ibland vill man lyxa till det. för något annat som också är väldigt mikaeligt är kokoslukt. allt som luktar kokos är lite bättre. i tyskland åt jag en urgröpt halv kokosnöt fylld med kokosglass. fatta lyckan???!? ps, det blå nagellacket är från färjan danmark-tyskland!


och så hittade jag en mörkbrun ögonbrynspenna. det kan vara bra, för min gamla är borta och det är jobbigt att använda kajal. nagellacket är fortfarande tyskt.


och så köpte jag ett brungrått linne också. kanske den viktigaste investeringen. det är nämligen asskönt OCH så ser ni att det är snyggt. ofta man lyckas hitta nåt sånt???!??! det är därför jag är en så bra shoppare.

sedan tittade vi runt, men shoppingkvoten uppfylldes och harry potter-nervositeten började kännas i hela kroppen, jag ville liksom bara att klockan skulle bli arton nollnoll så att vi kunde få det överstökad (jag var nämligen väl förberedd på att det skulle kännas helt kaos att det tog slut då harry potter var så gott som meningen med mitt liv hela låg- och mellanstadiet). och så småningom så drog vi oss mot biografen där kön var extremt lång. skojar inte, helt orealistiskt lång nästan! nåja, biljetter och en stor meny blev våra och vi tog plats i salongen för två timmar av en helt ny värld.
filmen var asfin. utan att avslöja för mycket kan jag spoila att jag grät något oerhört. och jag har läst boken minst fem gånger på svenska och en på engelska, så jag var liksom inte det minsta nervös eller något, jag visste hela handlingen. jag kände bara så starkt med varenda person som var det minsta ledsen, jag kände dem alla känns det som. dock var rons mage och nevilles impulsiva ryck små ljusglimtar i mitt hp-mörker! ändå kan jag inte beskriva den här filmen som särskilt deprimerande, då var sexan mycket värre. men nu blev det så definitivt. och jag önskar att de hade tagit med alla nittonårsenare-repliker... och att man hade fått följa med albus till hogwarts (hoppas jag inte spoilar för mycket) och att man aldrig aldrig aldrig skulle skiljas åt. tyvärr kunde det ju inte bli så, och på grund av det (och lite neville-, snape-, lily-, ginny- och allmänt hogwartsrelaterade saker) grät jag som bara den. att jag läste första harry potter-boken 2001, då jag precis börjat förskoleklass, gjorde inte saker enklare.
vila i frid, kära barndom.

från

till

men samtidigt - från då till för alltid.

idag var madeleine och jag på umo, sedan gjorde vi pizzamackor och pratade at my place.
nu fixar hon bankärenden och dylikt, och jag ska snart duscha för fräschheten ligger kanske inte på topp för tillfället. sån här är dagens outfit just nu:

a.k.a. pappas mjukisbyxor, KNOT VIOLENCE-tshirt, madeleines vita hatt och trött uppsyn.
och om ni undrar över stökighetskvoten så har jag datorn i min femåriga lillebrors rum, jag har inte lakan med vägar på och jag kan städa! om jag vill. hehe.

sedan måste jag bara låttipsa! för låten jag hör just nu är den somrigaste låten jag vet, förmodligen kommer den alltid kännas helt sommar 2011 för mig (även fast jag lyssnat på tta sedan 2006). koka-kola veins heter den.

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


WHAT AM I GONNA BE WHEN I GROW UP?

det är exakt två veckor kvar tills mitt sommarlov är slut. aldrig tidigare har ett sommarlov gått så här fort, och aldrig tidigare har jag varit så här rädd för vad som komma skall. jag känner nästan ingen, skolan är ganska stor och jag är väldigt, väldigt liten. ändå så väljer jag att förutsätta att det ska funka. och om det inte gör det - så händer vad?
inte direkt som att det är olagligt att hoppa av gymnasiet, underbart nog.
jag överlever.
men det värsta är kanske inte att jag och ett antal helt okända personer och jag ska bilda en klass, utan att vuxenlivet närmar sig. jag menar, jag minns allt som hände för tre år sedan väldigt bra, och om ett och ett halvt år är jag gammal nog att spela på triss och snusa om jag vill. det känns väldigt obehagligt, över halva min tonårstid har passerat och de misstag jag inte hinner begå under min tonårstid bör inte begås.

å andra sidan kan man ju tänka så här:

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

I'M SO CLEVER, BUT CLEVER AIN'T WISE

ibland frågar min väninna jonna mig hur min drömkille ser ut.
svaret är enkelt.
som pete doherty.
mörkt hår, puppy eyes, fin mun. vad mer kan man begära? JO. EN FIN RÖST. jag är jättekräsen med röster, har exempelvis problem med både elvis och johnny cashs röster. pete däremot har en röst jag kan lyssna på i timmar.
min framtida pojkvän ska vara lik pete.
sedan skulle jag inte ha något emot att denne hypotetiska pojkvän vore drogfri, heh. alla är ju inte bäst på allt.

men, tillbaka till hans (mycket vackra) utsida.
har jag rätt? är pete doherty snudd på to die for?
avgör själva:




den där minen alltså, han ser ut att tänka "men tja, vad gör du här... vart är jag..." <3<3<3<3<3

och om någon missat pojkens ljuvliga musik:

libertines
babyshambles
peter doherty

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl

SATURDAY IS YOUR ONLY HIGHLIGHT

och så tog jag bort alla inlägg, ville väl börja om på nytt och leva ut min dröm. eller så. och eftersom jag fick mycket respons på mina vloggar på facebook kanske jag borde skaffa ett riktigt ställe att lägga upp dem på.

just nu sitter jag här i maddes hatt, blå boyfriend-shorts och brungrå långärmad t-shirt, lyssnar på the tough alliance och försöker strukturera mitt liv en aning. planerna för dagen är: röka. laga mat. kolla upp om madeleine vill se sex and the city två med mig, i annat fall göra det själv.
imorgon ska tösen och jag shoppa i skövde, längtar!!! måste ha lite saker inför en filminspelning, och har 3000 på kontot så här ska shoppas!
hoppas dock att solen tittar fram imorgon, skövde är alltid finast i solsken. jag gillar regn, men jag är på humör för att vara ute, dricka cola och berätta hemligheter för ett gäng fina vänner. ge tillbaka förra veckan!


freja, jag och millan hängde i en park och var coola!

i'm not sure if you hate me, oxox inte-gossip girl


RSS 2.0